Fout
  • The style sheet "http:///Users/jeroenvandenbosch/Workshop 29 september/07 Het kleine cafe aan de haven.wav" could not be loaded. Check the URL.
    Please contact a site administrator.

Canvas! Rockin Hoempa

 

 

CANVAS! Rockin’ Hoempa is inmiddels een gevestigde naam in de wereld van de feestbands. 

Geen standaard werk… nee! 100 nummers in 100 minuten! Dat is het concept.

Met vanaf 2006 ieder jaar een nieuwe show, op maat gemaakte kostuums, intro en decor wordt

er door het hele land getoerd met hun zwart/ gele vuilniswagen op wielen als bandbus.

 

Uit de lange lijst met grote en bekende feesttent-hits werden de 100 beste nummers geselecteerd om deze vervolgens samen te vatten in een 100 minuten durende vette live show waarin wel deze nummers elkaar in sneltreinvaart op volgen. 100 nummers in 100 minuten! 

 

Geen standaard covers of platgereden paden, nee… de beste stukken van deze nummers verwerkt in verrassende medleys aangevuld met verkleedpartijen, improvisatie, interactie met het publiek, eigen werk en de leukste bewerkingen van bekende melodieën. De muzikale chaos die vervolgens ontstaat laat zich het beste omschrijven als "Rockin' Hoempa" en zorgt zonder twijfel voor een fantastisch feest! 

 

Muziek maken is 1 ding, de rest er omheen is een ander verhaal… Dat laat CANVAS! over aan Tourmanager Odert die in zijn wanstaltelijke groene vest de naam Tourmanager eigenlijk niet eens mag dragen. Gelukkig zijn er professionele boekingskantoren er altijd nog om de zaken achter de schermen in goede banen te leiden en kan er daarnaast ieder optreden terug gevallen worden op een 4-koppige CANVAS-Crew met eigen licht en geluidstechnicus.

 

CANVAS! Rockin Hoempa bracht de afgelopen jaren meerdere singles en een compleet album uit en stond meerdere keren op grote podia, waaronder 013 Tilburg, Draai van de Kaai en vele grote KPJ Feesttenten. Daarnaast stonden zij meerdere keren met bands als Rowwen Heze, BZB, WC Experience en Mooi Wark op de planken. Vele mooie herinneringen hebben we in al die jaren op gedaan, maar...

ons “Spaarbankboekje der mooie herinneringen” is nog lang niet vol…

 

meer informatie klik hier